Activiteiten

Op deze pagina publiceren we regelmatig onze activiteiten die al dan niet gratis toegankelijk zijn. In verband met de grote belangstelling kan het zijn dat u zich voor sommige activiteiten vooraf op dient te geven.

WIELERACTIVITEITEN
In het najaar organiseren we het D'n Ouwe Brandtoren wielercafé. Het thema is Wielrennen en Speciaal bier. Ieder jaar hebben we weer één of meerdere prof wielrenners als gast.
Na het interview zullen zij gedurende de avond nog aanwezig zijn voor een meet-and-greet. De avond start om 20.00 uur en eindigt om 01.00 uur. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar.
Inschrijven kan via en kost € 32,50 p.p. Je mag hiervoor onbeperkt drinken wat je wilt.

In de winter vindt er weer een editie plaats van de D'n Ouwe Brandtoren wielerkwis.
Deelname aan de kwis kost € 2,- p.p. en er zijn diverse mooie prijzen te winnen. Inschrijven kan per team van 4 tot 8 deelnemers.

BIERPROEVERIJEN
In de herst is het thema bokbier. Je proeft 7 halve consumpties bokbier van 7 verschillende brouwers en krijgt 5 hapjes aangeboden. De kosten bedragen € 18,50 p.p. en aanmelden is noodzakelijk. Doe dit snel want vol=vol (60 personen per avond).Tegen 20.30 uur zal het eerste bokbier geserveerd worden.

In de winter staat de winterbierproefavond gepland. Net als andere jaren hebben we dan 1 brouwerij centraal staan. Ook hier geldt kosten € 18,50 p.p. (7 halve consumpties en 5 hapjes) en aanmelden is noodzakelijk. Aanvang om 20.30 uur.

In April wordt er weer een selectie gemaakt uit de voorraad 75cl bieren die op een speciale plek liggen te rijpen. Maximaal 60 gasten mogen op deze avond onbeperkt een keuze maken uit deze selectie en andere lekkere bieren die we in huis hebben. Natuurlijk serveren we hier weer diverse luxe hapjes bij. Inschrijven is zeker nodig, want de plaatsen zijn vaak erg snel volgeboekt. De kosten bedragen € 45,- p.p. We starten om 20.00 uur en eindigen de avond om 01.00 uur.

WANDELINGEN
In de periode oktober t/m maart organiseren we iedere maand een speciale wandeling in onze eigen omgeving (muv de bedevaart naar de Weebosch) die we afsluiten met een lunch. Vertrek steeds om 10.00 uur en lunch omstreeks 12.00 uur (kosten € 7,50).

IN DE OMGEVING
Ook dit jaar organiseren we rondom Halloween samen met het Outdoorpark Reusel en Sichting Jeugdbelangen een Spooktocht.
Tijdens de Kerstperiode wordt er in samenwerking met buurtvereniging de Zuiderburen een Kerststal gerealiseerd in de schuilhut langs Taverne d'n Ouwe Brandtoren. Deze is uiteraard opgenomen in de kerststallenroute van Reusel.
Door AVR '69 wordt er ieder jaar de L'Avant Sylvestre georganiseerd.
De jaarlijkse door RWC Reusel georganiseerde ATB-Toertocht (met een soepstop bij ons) vindt dit jaar plaats eind november a.s.
Vertrek en inschrijven is weer bij de kantine van korfbalvereniging Rosolo op het sportpark in Reusel.

Contactgegevens

Burg. Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel: 0497 620311


www.ouwe-brandtoren.nl

KvK: 17201003
BTWnr: 8176.59.821B01
IBAN: NL76 RABO 01269 62 375
BIC: RABONL2U

Vacatures

Ben je opzoek naar een leuk vakantiebaantje!
Meld je dan aan:

 

Medewerkers

Dit deel van de website is speciaal voor de medewerkers van de d'n Ouwe Brandtoren.

Twitter