Arrangementen

KRAAK DE CODE - € 5,- per persoon
In groepjes gaat u in de omgeving van d'n Ouwe Brandtoren op zoek naar informatie die u toegang verschaft tot 5 kluisjes.
In de kluisjes treft u aanwijzingen die leiden tot de antwoorden die nodig zijn om de benodigde punten te scoren zodat uw groep winnaar wordt van dit spel.

GROEPSSPELLETJES - vanaf € 15,- per spel
In het achter onze taverne gelegen bos en op de Spartelvijver (10 minuten bij ons vandaan) bieden we diverse groepsspellen aan. Afhankelijk van de beschikbare tijd en het aantal deelnemers kunt u kiezen uit meer dan 20 groepsspelletjes (o.a. helmenrace, kop-staartspel, skilatlopen, vliegend tapijt, verticale vergiet, diverse XL-games). Bij slecht weer kunnen diverse spelletjes ook binnen gespeeld worden.
U kunt ervoor kiezen om de spelletjes afzonderlijk of in competitieveband te spelen. Ook is spelbegeleiding door ons een optie.

WANDELANDERS - vanaf € 7,50 p.p.
GPS-tochten, wandeltochten met een gids, twee culinaire wandeltochten (Gaon mee eten), oriëntatietochten op kaart. Een klein aanbod van de mogelijkheden waarbij genieten van de natuur voorop staat.
Wilt u een meer educatieve invalshoek dan kunnen wij een excursie voor u regelen bij één of meerdere Boerlevaer bedrijven (www.boerlevaer.nl). U kunt dan op bezoek bij b.v. de bijenhoudersvereniging, een slakkenkweker of meervalkweker

FIETSARRANGEMENTEN - vanaf € 20,- p.p.
Culinair genieten kan via o.a. onze eigen happen en trappen route. Deze route door de zaligheden kunt u vinden op www.happenentrappen.nl. Ook kunt u bij ons met de velo door de kempen. Voor beide routes geldt dat er voor u diverse stops geregeld zijn waar u steeds kunt genieten van een gerecht.
Liever niet eten, maar wel een dagje fietsen met een grote groep. Kies dan voor de Tour de Cartier. Bij dit middagvullende fiets- en spelprogramma stopt u bij 5 horecagelegenheden. Er wordt steeds een drankje genuttigd en een spel gespeeld. De winnaar in het tussenklassement draagt de oranje trui.

CREATIEVE WORKSHOPS - vanaf € 200,- per workshop
Voor de meer kunstzinnige deelnemers bieden we een workshop schilderen aan. Dit kan op diverse ondergronden, met behulp van veel verschillende materialen en met veel onderwerpen. Beeldend kunstenaar Mieke van Gompel zorgt er met haar tips steeds weer voor dat iedereen met een verrassend eindresultaat naar huis gaat. Voor wie gewoon schilderen niet genoeg is biedt Mieke ook grimeur-, visagie en bodypaintworkshops aan. Welke vrijgezel wil nu niet gebodypaint vertrekken naar zijn of haar geliefde. Kijk voor meer informaite op www.miekevangompel.nl.
Wie muzikaal aan de slag wil kan kiezen voor een heuse Zuid-Amerikaanse salsa-percussie workshop. Uw groep werkt toe naar een optreden waar niet alleen op muzikaal, maar qua beweging de spetters van af vliegen. Kijk voor meer informatie op www.tempodium.nl.
Ook kunnen wij voor u verrassende goochel-, clowns- of zelfs vuurvreetworkshops en -shows regelen. Dit alles via Fairytales Magic uit Veldhoven. Meer informatie hierover via www.fairytalesmagic.nl.
Ook zo genoten van de Lama's. Ras entertainer Sem van de Borne verzorgt een speciale improvisatie workshop. Hij neemt u via een diverse werkvormen mee door de wereld van het improvisatie theater. Erg leuk voor groepen die aan teambuilding willen werken. Ook kan Sem diverse typetjes neerzetten bij aanvang of tijdens uw gezellige feestavond, vergadering of teambuildingsdag. Kijk voor meer informatie op www.semtertainment.nl.

OUTDOORARRANGEMENTEN - vanaf € 10,- p.p.
Kijk voor meer informatie op de site van het tegenover onze taverne gelegen Outdoorpark Reusel (www.outdoorparkreusel.nl).

Voor een complete verzorging van een onvergetelijke dag is er de mogelijkheid om door ons een lunch, diner, koud/warm buffet of barbecue te laten verzorgen.

Contactgegevens

Burg. Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel: 0497 620311


www.ouwe-brandtoren.nl

KvK: 17201003
BTWnr: 8176.59.821B01
IBAN: NL76 RABO 01269 62 375
BIC: RABONL2U

Vacatures

Ben je opzoek naar een leuk vakantiebaantje!
Meld je dan aan:

 

Medewerkers

Dit deel van de website is speciaal voor de medewerkers van de d'n Ouwe Brandtoren.

Twitter